Digitaal KompAS

  • Digitaal
  • Smartphone gebruiken
  • Tablet gebruiken

Digitaal KompAS

  • Digitaal
  • Smartphone gebruiken
  • Tablet gebruiken

Wil je graag leren omgaan met een smartphone? Wil je zelf mailtjes versturen of iets opzoeken op internet? Een bestand downloaden of op je e-reader zetten? Lukt het niet om een app op je tablet te installeren? Of heb je een andere digi-taal vraag?

Digitaal KompAS

Met al deze vragen kun je terecht bij het Digitaal KompAS. Zij hebben elke maandagochtend een inloopspeekuur in Asten en elke donderdagmiddag in Someren. Ze helpen je met alle vragen over het gebruik van computers, tablets en smartphones. En alles wat daarbij hoort. De vrijwilligers helpen je graag verder. In een sfeer van ontmoeting en samen-doen. Laagdrempelig en lokaal.

Digi-taal vaardig

Als je de digitale basisvaardigheden onder de knie hebt, krijg je meer zelfvertrouwen. Het maakt het gemakkelijker om deel te nemen aan de samenleving. En zelf dingen te regelen. Bovendien is het dan eenvoudiger om je administratie op orde te houden.

Digitaal KompAS

Een toepasselijke naam: een kompas wijst je de weg en is een middel om je doel te bereiken. De hoofdletters AS verwijzen ook nog naar de plaatsnamen van het gebied waar in wij werken. Het Digitaal KompAS wijst alle inwoners van Asten en Someren de weg in de digitale wereld.

Ria Kandelaars

Coördinator Vrijwilligerscentrale, Maatschappelijke Stages en Cursussen

Telefoonnummer

(0493) 44 12 56

E-mailadres

r.kandelaars@oniswelzijn.nl

Bereikbaar

ma, wo en do 08.30 - 17.00 uur, di: 13:00 - 17.00 uur

Locatie

Asten en Someren

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je gewoon liever iemand even persoonlijk spreken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Je mag ons ook altijd e-mailen, dan reageren we zo snel mogelijk!

0493 44 12 34

Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur

info@oniswelzijn.nl

Of gebruik het contactformulier

Vacaturebank vrijwilligerswerk