Maatschappelijke Stage (MAS)

  • Maatschappelijke Stage
  • MAS
  • Vrijwilligerswerk
  • Aan de slag met jouw talent

Maatschappelijke Stage (MAS)

  • Maatschappelijke Stage
  • MAS
  • Vrijwilligerswerk
  • Aan de slag met jouw talent

De MAS-stage. Een verplicht onderdeel van het lesprogramma. Voor elke middelbare scholier die in Asten en Someren naar school gaat. Een Maatschappelijke Stage doe je niet voor jezelf, maar voor een ander. Maar je mag het zelf wel leuk vinden. Dat is zelfs belangrijk.

Je loopt een korte stage bij een vereniging of organisatie. Zo lever jij een bijdrage aan de maatschappij. Dat is waar een maatschappelijke stage om gaat. Een manier om je te laten kennismaken met een stuk van de maatschappij. En met vrijwilligerswerk.

Kies iets dat bij je past

Misschien doe jij al vrijwilligerswerk? Help je al bij je sportclub? Of zie je juist tegen de MAS-stage op? Weet je niet wat je moet doen? Wil je er het liefst zo snel vanaf zijn? Probeer altijd iets te kiezen dat bij je past. Dan kun je ideeën opdoen. Ontdekken wat je wat je echt leuk vindt.

Hulp nodig?

Vind je het lastig om te bedenken wat je leuk vindt? Weet je niet precies wat er mogelijk is? Of hoe je contact moet leggen? Ria Kandelaars kan je helpen. Maak gerust een afspraak met haar.

Voor verenigingen en organisaties

Heb je een idee? Of een klus die perfect is voor een maatschappelijke stage? Iets dat zich vooral richt op de betrokkenheid van de stagiaire/scholier bij de maatschappij? Neem contact op met Ria Kandelaars. Zij ondersteunt bij het contact leggen tussen stagiaires en opdrachtgevers.

MAS-stagiaires vertellen

In de filmpjes vertellen scholieren over hun ervaring met de MAS-stage.

 

Ria Kandelaars

Coördinator Vrijwilligerscentrale, Maatschappelijke Stages en Cursussen

Telefoonnummer

(0493) 44 12 56

E-mailadres

r.kandelaars@oniswelzijn.nl

Bereikbaar

ma, wo en do 08.30 - 17.00 uur, di: 13:00 - 17.00 uur

Locatie

Asten en Someren

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je gewoon liever iemand even persoonlijk spreken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Je mag ons ook altijd e-mailen, dan reageren we zo snel mogelijk!

0493 44 12 34

Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur

info@oniswelzijn.nl

Of gebruik het contactformulier

Vacaturebank vrijwilligerswerk
Crisisdienst maatschappelijk werk buiten kantoortijd

(040) 25 30 350