Vacaturebank Vrijwilligerswerk

  • Vacatures voor vrijwilligers
  • Vrijwilligers gezocht
  • Aan de slag met jouw talent

Vacaturebank Vrijwilligerswerk

  • Vacatures voor vrijwilligers
  • Vrijwilligers gezocht
  • Aan de slag met jouw talent

Wil jij iets doen voor een ander? In beweging komen? Of iets leren voor nu en later? Vrijwilligers zijn overal in Asten en Someren actief. Op het gebied van sport, cultuur en ontmoeting. Voor goede doelen en in zorg, dienstverlening of burenhulp. Jouw kennis en vaardigheden kunnen we goed gebruiken.

Wij hebben een digitale vacaturebank. Daarop staan vacatures voor vrijwilligerswerk. Organisaties en verenigingen plaatsen hierop leuke klussen waar ze mensen voor zoeken. En vrijwilligers kunnen hier rondkijken en zien wat voor vrijwilligerswerk er mogelijk is. En waar. Ook als je maar voor een korte tijd beschikbaar bent. Of maar een paar uur. Kijk gerust eens rond!

De vacaturebank is er voor organisaties die op zoek zijn naar leuke en gemotiveerde vrijwilligers. Én voor  vrijwilligers die op zoek zijn naar een leuke plek om vrijwilligerswerk te doen.

Vind je het moeilijk om te kiezen? Of weet je nog niet zo goed wat je wilt? Maak dan eens afspraak voor een gesprek met de Vrijwilligerscentrale van Onis Welzijn. Dan bekijken we samen met jou waar je goed op je plek zou kunnen zijn.

 

Ria Kandelaars

Coördinator Vrijwilligerscentrale, Maatschappelijke Stages en Cursussen

Telefoonnummer

(0493) 44 12 56

E-mailadres

r.kandelaars@oniswelzijn.nl

Bereikbaar

ma, wo en do 08.30 - 17.00 uur, di: 13:00 - 17.00 uur

Locatie

Asten en Someren

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je gewoon liever iemand even persoonlijk spreken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Je mag ons ook altijd e-mailen, dan reageren we zo snel mogelijk!

0493 44 12 34

Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur

info@oniswelzijn.nl

Of gebruik het contactformulier

Vacaturebank vrijwilligerswerk
Crisisdienst maatschappelijk werk buiten kantoortijd

(040) 25 30 350