Sociaal Café

  • Netwerken
  • Samenwerken
  • Sociaal Domein

Sociaal Café

  • Netwerken
  • Samenwerken
  • Sociaal Domein

Samenwerken, korte lijnen. Dat is nodig om vragen van inwoners goed te kunnen beantwoorden. Tijdens het Sociaal Café ontmoeten vrijwilligers en beroepskrachten uit het Sociaal Domein ontmoeten elkaar. En leren elkaar en elkaars werkzaamheden kennen. Zodat ze elkaar weten te vinden als het nodig is.

Het Sociaal Café is een ontmoetingsplek voor vrijwilligers en beroepskrachten in het sociaal domein in Asten en Someren. Belangrijk onderdeel is het leren kennen van elkaar. En van elkaars werk. Tijdens de bijeenkomsten zijn is de helft van de aanwezigen een professional. De andere helft bestaat uit vrijwilligers. Er worden veel contacten gelegd, gegevens uitgewisseld en afspraken gemaakt. Het sociaal café wordt tweemaal per jaar georganiseerd.

Netwerken, ontmoeten en samenwerken

Het sociaal café  geeft invulling aan ‘welzijn nieuwe stijl’. Dat is een nieuwe manier van werken in welzijn. De kern daarvan is het benutten van de eigen kracht en het eigen netwerk. En het goed samenwerken van formele en informele zorg. Dat zijn de beroepskrachten, vrijwilligers en mantelzorgers.

Het sociaal café is bedoeld voor alle vrijwilligers en beroepskrachten in zorg en welzijn in Asten en Someren. Ook inwoners  van deze gemeenten, die een initiatief willen starten zijn welkom. Het is gezellig, informatief en dé manier om je netwerk te vergroten.

Wil je erbij zijn?

Heb je vragen? Of wil je er de volgende keer bij zijn? Neem dan contact op met Irma Hurkens.

Irma Hurkens

Beleidsadviseur

Telefoonnummer

(0493) 44 12 61

E-mailadres

i.hurkens@oniswelzijn.nl

Bereikbaar

di t/m vrij: 08.30 - 17.00 uur

Locatie

Someren

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je gewoon liever iemand even persoonlijk spreken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Je mag ons ook altijd e-mailen, dan reageren we zo snel mogelijk!

0493 44 12 34

Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur

info@oniswelzijn.nl

Of gebruik het contactformulier

Vacaturebank vrijwilligerswerk
Crisisdienst maatschappelijk werk buiten kantoortijd

(040) 25 30 350