Inschrijven agenda

Het aanbod is groot. Er zijn veel mogelijkheden. Twijfel je of iets bij je past? Bel of mail dan met de contactpersoon die bij de activiteit staat genoemd.

Heb je een idee voor een activiteit? En zie je dat er niet bij staan? Een nieuw initiatief? Neem contact op met je dorpsondersteuner. Die helpt je graag verder. En kijkt samen met jou hoe je je idee of initiatief kunt uitvoeren. Of brengt je in contact met anderen die hetzelfde idee hebben.

  • Hidden

Iets nieuws leren. Ergens beter in worden. Om mee te kunnen blijven doen in de samenleving. En een helpende hand bieden als dat even niet lukt.

Misschien wil je eens praten met anderen die hetzelfde hebben meegemaakt als jij. Of die dezelfde hobby of interesse hebben. Wil je meer weten over een bepaald thema nu dat in jouw leven belangrijk wordt?

Het geeft een goed gevoel om nieuwe dingen te leren. Daarom bieden we verschillende workshops, trainingen en cursussen aan. En we organiseren bijeenkomsten en spreekuren. Over allerlei thema’s en onderwerpen. Voor alle inwoners en vrijwilligers van Asten en Someren. Dat doen wij zelf en in samenwerking met andere partijen. Organisaties die veel kennis over één onderwerp of thema in huis hebben.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je gewoon liever iemand even persoonlijk spreken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Je mag ons ook altijd e-mailen, dan reageren we zo snel mogelijk!

0493 44 12 34

Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur

info@oniswelzijn.nl

Of gebruik het contactformulier

Vacaturebank vrijwilligerswerk
Crisisdienst maatschappelijk werk buiten kantoortijd

(040) 25 30 350