Wij zoeken MatchMentoren

De coronacrisis heeft grote invloed op het mentaal welbevinden van jongeren. Steeds meer jongeren lopen vast. Ze piekeren meer en voelen zich vaker eenzaam. De onzekerheid van de situatie zorgt daarvoor. We zien dat ook terug in de aanmeldingen bij Matchmentor. Veel jongeren zijn op zoek naar een steuntje in de rug.

Een luisterend en rolmodel

Jongeren die het vastlopen, hebben behoefte aan een luisterend oor, aan iemand om op terug te vallen. Matchmentoren zijn dat luisterende oor. Als Matchmentor ben je als het ware een positief rolmodel in het leven van de jongere. Juist in coronatijd. 

We zijn dan ook op zoek naar nieuwe inspirerende vrijwilligers die graag iets voor een jong iemand willen betekenen. 

Als Matchmentor begeleid je één of meerdere jongeren tussen de 10 en 23 jaar bij hun ondersteuningsvragen. Bijvoorbeeld steviger in je schoenen leren staan, of sociale contacten maken.

Oog voor jouw talenten en kwaliteiten

Bij de koppeling wordt altijd rekening gehouden met persoonlijke talenten en kwaliteiten. Zodat je echt het verschil kunt maken. Je wordt daarnaast zelf gecoacht door een professional. Ervaring binnen het sociaal domein is niet nodig. 

Lijkt dit je wat? En woon je in (de regio) Asten en Someren.?
Neem vrijblijvend contact op met
Lies van den Boomen (06 83 03 31 10, l.vandenboomen@oniswelzijn.nl). 

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je gewoon liever iemand even persoonlijk spreken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Je mag ons ook altijd e-mailen, dan reageren we zo snel mogelijk!

0493 44 12 34

Bereikbaar van 08:30 tot 12:30 uur

info@oniswelzijn.nl

Of gebruik het contactformulier

Vacaturebank vrijwilligerswerk