Vrijwilligersmarkt in De Ruchte

Op zoek naar een leuke plek om je handen uit de mouwen te steken?

Op 17 januari organiseert Onis Welzijn Vrijwilligerscentrale van 19.30 tot 21.00 uur een vrijwilligersmarkt in De Ruchte in Someren. Een uitgelezen gelegenheid om je te oriënteren op mogelijkheden binnen vrijwilligerswerk. Verschillende organisaties en verenigingen zijn aanwezig om je te laten zien wat ze te bieden hebben.

 

Passende plek én tijd

Naast dat je sowieso vrijwilligerswerk waar je energie uit haalt, moet het óók passen in je planning. Grote kans dat je zo’n plek vindt op de vrijwilligersmarkt.
“Er zijn veel mensen die op wat voor manier dan ook hun handen uit de mouwen willen steken en iets voor een ander willen betekenen”, vertelt Ria Kandelaars, coördinator van de Vrijwilligerscentrale. “Mensen werken steeds meer, hebben diverse hobby’s. We gaan op hogere leeftijd met pensioen en zijn actiever. We zien dat het steeds belangrijker wordt dat vrijwilligerswerk ook qua tijd en flexibiliteit moet passen.”

Meer informatie?

Neem contact op met Ria Kandelaars.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je gewoon liever iemand even persoonlijk spreken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Je mag ons ook altijd e-mailen, dan reageren we zo snel mogelijk!

0493 44 12 34

info@oniswelzijn.nl

Of gebruik het contactformulier

Vacaturebank vrijwilligerswerk
Crisisdienst maatschappelijk werk buiten kantoortijd

(040) 25 30 350