Nieuwe Dorpsondersteuner in Asten

Suzan Pennings is de nieuwe Dorpsondersteuner in Asten. Zij is in november gestart bij Onis Welzijn en neemt een jarenlange ervaring in soortgelijk werk mee. “Heel leuk om nu aan de slag te mogen in het dorp waar ik zelf ook woon”, vertelt Suzan.

De dorpsondersteuner werkt in het dorp waar je woont. Je kunt ze benaderen als je een vraagt hebt en je niet goed weet waar je moet beginnen. Ze zijn er voor iedereen: voor jong en oud. “We helpen bij persoonlijke vragen die gaan over bijvoorbeeld mantelzorg, financiën, je mentale gezondheid of zorgen over iemand uit de buurt”, vertelt Suzan. “Maar ook als je een leuk idee hebt voor je wijk of buurt en je wilt hulp bij het realiseren  daarvan. En bij het veilig en prettig houden van het dorp.”

Collectieve ideeën

Het kan ook andersom werken. “Als ik in gesprekken met verschillende mensen ideeën hoor die overeenkomen, dan probeer ik die ideeën te bundelen en deze mensen met elkaar te verbinden”, licht Suzan toe. “Dat is niet alleen goed voor de samenleving maar ook geweldig om te doen. Het geeft zo veel voldoening als een idee tot bloei komt dat door meerdere mensen gedragen wordt”.

Contact

Wil je contact met Suzan? Ze is bereikbaar op 0493 – 441232 (op dit nummer kun je ook appen) of op s.pennins@oniswelzijn.nl

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je gewoon liever iemand even persoonlijk spreken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Je mag ons ook altijd e-mailen, dan reageren we zo snel mogelijk!

0493 44 12 34

Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur

info@oniswelzijn.nl

Of gebruik het contactformulier

Vacaturebank vrijwilligerswerk
Crisisdienst maatschappelijk werk buiten kantoortijd

(040) 25 30 350