Jeugdactiviteiten

Stagiaire OJC Comeet Someren (Funtime)

OJC Comeet organiseert diverse evenementen in het jongerencentrum naast de Diepsteeckel. Als MAS – Stagiaire zal je voornamelijk helpen bij het organiseren van Funtime.

Funtime organiseert maandelijks jeugddisco’s voor de basisschool jeugd van groep 6 t/m 8. Aan jou de taak samen met de andere vrijwilligers van Funtime om deze avond goed te laten verlopen. In het begin zal jij voornamelijk worden uitgenodigd om de avonden mee op de te bouwen en op de avond zelf een taak te volbrengen. Een van de taken op een Funtime avond kan zijn: entree, drankjes verkopen, snoep verkopen, spelbegeleider of ordebewaker. Na een Funtime avond wordt er met zijn allen even gepoetst en wordt de avond nabesproken onder het genot van een drankje en snoepje.

Mocht het nou ontzettend goed gaan, dan geven wij jou de kans om een Funtime vergadering bij te komen wonen. Er komt namelijk best veel bij kijken om een Funtime avond goed op te zetten.

Om Funtime stagiair te worden, is het belangrijk dat je het leuk vindt om met jeugd te werken en daar waar nodig is ook de jeugd erop aan durft te spreken als zij iets doen wat niet is toegestaan. Flexibiliteit is ook makkelijk, aangezien soms een avond er goed uit kan zien op papier, maar in werkelijkheid toch anders verloopt.

Wij geven jou een hoop Fun time en gezelligheid voor jou inzet terug. Wij zijn zelf allemaal jongeren/volwassenen tussen de 16 en 30 jaar oud en dragen graag onze liefde passie over.

Funtime is altijd op een vrijdagavond. Bij het kennismakingsgesprek zal de agenda van Funtime worden overhandigd om deze avonden alvast vrij te houden. De avonden zijn altijd van 18:30 tot 23:00 (uitloop is mogelijk).

Hopelijk hebben wij jouw interesse gewekt!

Mocht je interesse hebben, dan kan je contact opnemen via:

Funtimesomeren@outlook.com

Video's | Maatschappelijke Stage

© Onis Welzijn

Hoofdmenu