Repair Cafe

Verhalen bij het Repair Café

Twee nieuwe vrijwilligers
Sinds kort zijn er zomaar twee nieuwe vrijwilligers aangesloten bij het Repair Cafe. Twee dames, die allebei handig zijn met de naaimachine. Zij repareren en verstellen vanalles. Daarom moest natuurlijk eerst onze eigen naaimachine even worden nagegekeken. Met dank aan Piet, kunnen de dames nu lekker aan de slag.

RCPiet
Regelmatig iets lekkers
Een van onze vaste bezoekers is Leonie. Zij heeft altijd wel iets kleins of groots in de reparatie voor zichzelf of voor iemand die ze kent. Altijd gezellig als zij er is, zeker ook omdat ze regelmatig eigen gebakken cake meebrengt. 

Repair Cafe in de ledenbrief Dichterbij van de Rabobank
In de maand mei kregen we bezoek van een journalist en fotograaf in Asten en in Someren. Het gevolg: een mooi artikel in het ledenblad. De vrijwilligers kregen hele leuke reacties en tijdens het eerstvolgende Repair Cafe was het extra druk. Lees hier het mooie artikel

Repair Cafe in de nieuwsbrief van Bergopwaarts

Ook voor de huurders van Bergopwaarts zijn we vanaf nu geen vreemden meer. Zo stond er een mooi artikel in hun nieuwsbrief over ons Repair Cafe.

We krijgen mooie spullen binnen
Soms beleven we bij het Repair Cafe's bijzondere momenten. Zo kwam er een man binnen met een mooi, zelfgemaakt communicatiesysteem. Het systeem heeft zijn diensten bewezen in de jaren 80 en 90, maar door de moderne smartphone's niet meer nodig. We hebben hem aangeraden dit prachtige exemplaar aan te bieden aan het communicatiemuseum. 

telefoon


Video | Repair Café

© Onis Welzijn