Maaltijdservice

Onis Maaltijdservice - Lees de ervaring van Bep Lentjes (81)

Onis Maaltijdservice - Lees de ervaring van Bep Lentjes (81)

Bep staat nog midden in het leven. Ze gaat ook veel op pad samen met haar vriendin. Samen rijden ze met de auto heel Nederland rond. Juist als ze zo’n gezellig dagje weg is geweest en ’s avonds thuiskomt, is het vooral gemak voor haar om een maaltijd uit de vriezer te pakken en deze op te warmen in haar magnetron. “Altijd een lekkere maaltijd in huis, even opwarmen en er snel van kunnen genieten op het moment dat het mij het beste uitkomt”.

Na het vroegtijdig overlijden van haar lieve man Ben woont ze al jaren alleen en geheel zelfstandig in haar mooie appartement met uitzicht op het park. Bep is nog erg actief en ondernemend voor haar leeftijd en staat naar eigen zeggen nog midden in het leven. Ze haalt veel voldoening en plezier uit haar vrijwilligerswerk met ouderen in een verpleeghuis. Hier ontmoet ze ook nieuwe vrienden. 

Ze kookt grotendeels nog zelf. Wat vindt Bep belangrijk aan een maaltijd? Een goed stuk vlees. Goed gaar en lekker gekruid en bereid, zoals de maaltijd met het runderlapje en stoofperen. Deze maaltijd is één van haar favorieten. Bep eet vooral wat ze lekker vindt. Vegetarisch is niet aan haar besteed. De kleine maaltijd van 350/400 gram is eigenlijk meer dan genoeg voor Bep. Haar eetlust is momenteel iets minder en daarom bestelt Bep steeds vaker kleinere maaltijden.

Meer informatie?
Asten:          Lindy Smits - 0493-441244
Someren:     Marianne Lenders - 0493-441253

© Onis Welzijn