Beweeg je KWIEK

Op 3 en 10 november in Someren-Heide organiseren we ‘Beweeg je KWIEK’. Lekker in de buitenlucht onder begeleiding van een beweegprofessional over de KWIEK-beweegroute. Start om 10 uur bij de Bunt, daar sluiten we na afloop gezellig af met een kop koffie.

Bewegen helpt je om fit te blijven. Het helpt je een goede conditie te behouden en je lichamelijk en mentaal fitter te voelen. Ook verlaagt het de kans op (chronische) ziektes. Vitaal ouder worden heeft bovendien als voordeel dat je langer de activiteiten kunt blijven doen die je graag doet. Daarom organiseert Onis Welzijn op donderdag 3 en 10 november in Someren-Heide ‘Beweeg je KWIEK’. Tijdens deze activiteit lopen en bewegen we samen tijdens de KWIEK-beweegroute.

Deelname aan deze activiteit is gratis. Aanmelden is fijn, maar u bent ook van harte welkom zonder aanmelding. Ook bij slecht weer gaat de activiteit door, want dan bewegen we binnen.

Voor wie?
Voor alle 65+’ers uit Someren-Heide. Ook met een rollator, scootmobiel of ander hulpmiddel bent u van harte welkom. Past u op donderdag op een (klein)kind, neem hem/haar dan gewoon lekker mee. Iedereen kan meedoen binnen de eigen mogelijkheden.

Vervolg?
In het voorjaar van 2023 zullen we deze activiteit bij voldoende animo structureel aanbieden, meer informatie volgt.

Aanmelden of vragen?
Neem contact op met Lotte via l.groothusen@oniswelzijn.nl of (0493) 44 12 51, of spreek Cindy aan.

 

Inschrijven

Beweeg je KWIEK

Tijden

start om 10.00 uur bij de Bunt in Someren Heide

Locatie

Graathof 9

5712 GC Someren-Heide

Kosten

Gratis

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je gewoon liever iemand even persoonlijk spreken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Je mag ons ook altijd e-mailen, dan reageren we zo snel mogelijk!

0493 44 12 34

Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur

info@oniswelzijn.nl

Of gebruik het contactformulier

Vacaturebank vrijwilligerswerk
Crisisdienst maatschappelijk werk buiten kantoortijd

(040) 25 30 350